Seksilinja mies laukeaminen homoseksuaaliseen

Yleensä harjoitusten peruskaava on seuraava: Naiset käyvät läpi asioita, joita he inhoavat seksissä. Asioita, jotka saavat heidät turhautumaan tai tuntemaan olonsa epämukavaksi.

Toisaalta selvitetään, mikä heitä seksissä eniten viehättää, millaisia fantasioita heillä on ja mitkä heidän kehonsa osat ovat herkimmät naisen ollessa kiihottunut. He pyrkivät hyväksymään itsensä sellaisina kuin ovat. Kaikkien ei tarvitse olla malleja ollakseen viehättäviä.

Tässä vaiheessa tutkitaan myös kehon reaktioita kosketukseen: Harjoittelua auttaa se, jos nainen keskittyy kunnolla kehonsa lähettämiin viesteihin. Silmien sulkeminen on usein hyvä keino keskittää ajatukset pelkästään tuntoaistiin. Tässä kohtaa tutustutaan myös omiin sukupuolielimiin.

Monella naisella ei ole mitään mielikuvaa siitä, miltä hänen omat sukupuolielimensä näyttävät. Peili kädessä naiset tutkivat elimiään ja selvittävät miltä kosketus eri kohdissa tuntuu.

Naisia opetetaan hyväilemään sukupuolielimiään eri tavoin. He voivat käyttää sormen päässä liukuvoidetta ja hieroa sitten häpyhuulia ja klitorista. Heitä opetetaan huomaamaan tuntemuksissa eroja, kun sukupuolielimiä hivellään vuoroin höyhenellä, silkkikankaalla ja turkiksella tai niitä suihkutetaan virtaavalla vedellä.

Naisia opetetaan ajattelemaan eroottisesti: Myös orgasmikynnyksen löytäminen on tärkeää. Lisäksi käydään läpi erilaisia apuvälineitä, joiden avulla matka orgasmiin helpottuu. Esimerkiksi hieromasauvan käyttö on monelle naiselle vierasta, ja sen vuoksi naiset opettelevat sauvan käyttöä. Lopuksi pyritään saavuttamaan kadoksissa ollut orgasmi ja kuulostellaan omaa oloa orgasmin jälkeen. Aluksi kumppani hyväilee naisen kehoa ilman, että tarkoituksena olisi yhdyntä tai orgasmi.

Nainen antautuu pelkästään omiin tuntemuksiin ja pyrkii hyväksymään kiihottumisensa sekä luottamaan kumppaniinsa. Seuraavilla kerroilla kumppani pyrkii lisäämään naisen nautintoa mahdollisesti orgasmiin saakka joko manuaalisin tai oraalisin keinoin tai niiden yhdistelmillä. Tässä vaiheessa naisen on hyvä kertoa kumppanille omia tuntemuksiaan ja myös se, mitä haluaa itselleen tehtävän.

Harjoittelun päämääränä on lopulta se, että nainen kykenisi saamaan orgasmin kumppaninsa kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että orgasmi pitäisi saavuttaa yhdynnässä välittömästi muutamien harjoittelukertojen jälkeen. Orgasmin oppiminen — etenkin yhdynnässä — vaatii oman aikansa eikä sen suhteen kannata kiirehtiä. Suorituspainotteinen rakastelu vain lisää henkisiä paineita ja haittaa orgasmin saavuttamista. Ja seksihän ei missään tapauksessa ole pelkkää yhdyntää.

CAT-yhdyntäasento Seuraava yhdyntäasento saattaa olla avuksi yhdyntäorgasmin saavuttamiseksi. Edward Eichel nimittäin esitteli luvulla yhdyntätekniikan, jonka nimeksi hän antoi CAT rinnakkaistekniikka. Eichelin tekniikan perusajatus on se, että penis ja klitoris saisivat yhdynnässä mahdollisimman hyvän kontaktin. Eichelin omassa testiryhmässä naisten orgasmiprosentti kasvoi CAT-tekniikan avulla Toisessa tutkimuksessa selvitettiin CAT-tekniikan ja yhdynnän aikana suoritetun itsetyydytystekniikan toimivuutta.

Tutkimuksen mukaan CAT-tekniikan avulla naisten orgasmikyky kasvoi 56 prosenttia, kun itsetyydytysmenetelmällä kasvu oli 27 prosenttia.. CAT-tekniikkaa suositellaan erityisesti seuraavissa tapauksissa: CAT-tekniikassa on kyse muunnellusta lähetyssaarnaaja-asennosta. Nainen asettuu selinmakuulle, kuten hän normaalistikin tekee kyseisessä asennossa. Tämän jälkeen mies asettuu naisen päälle siten, että miehen lantio on naisen lantiota korkeammalla.

Korkeampi asento saa aikaan sen, että peniksen varsi painaa häpykukkulaa. Toinen tärkeä seikka asennossa on se, että mies ei nojaa kyynärpäihinsä. Toisin kuin perinteisessä asennossa, mies kietoo käsivartensa naisen hartioiden taakse ja makaa siten painollaan naisen päällä.

Miehen tulee suunnata painonsa kohti hartioitaan ja päätään eli olla hiukan alaviistossa asennossa. Nainen kietoo tämän jälkeen jalkansa miehen jalkojen päälle. Naisen lantion kulma ei kuitenkaan saa ylittää Liian suuri kulma tekee nimittäin lantion liikkeen mahdottomaksi.

Sting pitää mauttomasta seksistä Sunnuntai Laulaja-laulunkirjoittaja Sting osaa 30 vuodenkin jälkeen pitää petipuuhat jännittävinä Trudie-vaimonsa kanssa. Tähti kuitenkin paljastaa, että parin sänkyleikit ovat kaukana romanttisesta.

Tantraseksinkin saloja hehkuttaneet Sting, 59, ja Trudie Styler, 57, tietävät edelleen, miten pitää hauskaa sängyssä. Melkein 30 vuotta yhdessä ollut pariskunta ei pelkää paljastaa muillekaan, mitkä asiat heitä viihdyttävät vuoteessa.

Pidän siitä, että hän pukeutuu sitä varten. Pidän siitä, että voin pukea hänet sitä varten. Haastattelussa kysyttiin Stingiltä, mikä on romanttisinta, mitä pari on toisilleen tehnyt.

Me pidämme mauttomasta, Sting totesi. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö pari rakastaisi toisiaan. Kun heiltä kysyttiin haastattelussa heidän suurimmista nautinnoistaan, kumpikin vastasi toisensa. Tantra — hyväksymisen ja rakkauden tie Lauantai Tantrisessa kohtaamisessa ihminen muuttuu rakkaudeksi, eikä seksi ole suoritus. Tantra on tuhansia vuosia vanha itämainen henkisen kasvun tie, jonka poikkeuksellinen elämänmyönteisyys on nostanut sen uudelleen kukoistukseen myös länsimaissa.

Siinä missä monet muut perinteet kieltävät kehon ja seksuaalisuuden arvon, tantra käyttää seksuaalista energiaa astinlautana kohti korkeampaa tietoisuutta ja luonnollista elämää. Tantra ei ole uskonto eikä filosofia, vaan lähinnä perinne, menetelmä ja myöskin elämänasenne, jossa elämän monimuotoisuutta lähestytään tietoisuuden ja täydellisen hyväksymisen kautta. Tantran ydinajatus on hyväksyä ihminen juuri sellaisena kuin hän on tällä hetkellä, täydellisenä epätäydellisyydessään. Olemme osa todellisuutta, joten meidän ei tarvitse taistella luontoamme vastaan ja pyrkiä kohti tavoitteita jotka sijaitsevat jossakin hamassa tulevaisuudessa, vaan voimme oikeastaan kehittyä ja tulla tietoisemmiksi vain jos hyväksymme itsemme juuri sellaisina kuin olemme nyt, tässä hetkessä.

Hyväksymällä ensin itsemme voimme myös hyväksyä toisen ihmisen omassa ainutlaatuisuudessaan, juuri sellaisena kuin hän on nyt. Seksistä voi tulla suoritus Tantra käyttää seksuaalisuutta kasvun tienä. Jos seksiä ei pidetä yhtä luonnollisena asiana kuin muita kehon normaaleja tarpeita ja toimintoja, ihmisen mieli helposti pyörii jatkuvasti seksin ja halujen ympärillä. Seksuaalienergia on kuitenkin perusenergiaamme, energia, jonka kautta ja jonka kanssa olemme syntyneet.

Jos taistelemme tätä perusolemustamme vastaan, jos pidämme sitä likaisena, pahana tai syntisenä, kiellämme oleellisen osan itseämme - ja samalla seksikeskeisyytemme usein hallitsee meitä. Seksistä voi tulla helposti suoritus tai rutiini, ja partnerista voi jopa tulla pelkkä väline omaan mielihyvään. Tantran mukaan voidessamme lähestyä seksiä tietoisuuden, aitouden ja viattomuuden kautta, siitä voi tulla aivan uudenlainen, tietoisuutta kasvattava, herkkä, rakastava ja kunnioittava kohtaaminen kahden ihmisen välillä, jolloin ihmisen koko seksuaalisuus muuntuu uudeksi ymmärrykseksi, jonka syvä tunne ja sen kokeminen avaavat.

Tantrisessa kohtaamisessa ihminen muuttuu rakkaudeksi, sulautuu yhdeksi tekemisen kanssa. Ei ole suutelijaa tai suudeltavaa, on vain suudelma. Ei ole rakastajaa tai rakastettua, on vain rakkaus jossa kaksinaisuus muuttuu yhdeksi, kahden ihmisen energiasta tulee yksi energia. Näin rakkaus voi muuttua syväksi meditaatioksi, syväksi yhteyden kokemiseksi maailmankaikkeuden kanssa. Ja pikkuhiljaa emme enää ajattele seksiä, siitä tulee yksinkertainen asia, totaalinen tapahtuma, joka on koko olemuksemme liikettä.

Opi nauttimaan kiihkeästä puhelinseksistä Perjantai Unohda ujostelu ja säväytä suhdetta pitämällä linjat kuumina. Erotiikkaa tihkuva ja kiemurtelevaan kliimaksiin johtava puhelinseksi tuntuu toimivan vain elokuvissa ja tv-sarjoissa. Tosielämässä puhelimessa huokailu ja tuhmien puhuminen saattaa ujostuttaa, mutta näillä nikseillä pääset ujoudesta yli ja alat nauttia.

Kumppanista on seksikästä kuulla, mitä teet itsellesi ja varsinkin jos hän inspiroi sinua puuhissasi. Kerro, mitä sinulla on ylläsi. Kuvaile yksityiskohtia, kerro miltä tuntuu riisua jokainen vaatekappale erikseen. Kuvaile jokainen sormiesi tekemä liike. Jos nyt sattuisit pitämään kulahtaneita verkkareita, voit hieman värittää ja maustaa mielikuvia: Kuvaile, mitä teet itsellesi samalla kun puhutte puhelimessa.

Sinun ei tarvitse tehdä kaikkia juttuja oikeasti, mutta tietysti se lisää touhuun aitoutta ja nautintoa. Jos puhelimen pitely kädessä tuntuu kömpelöltä, voit laittaa puhelimen kaiuttimelle. Maalaa kuumia mielikuvia teistä kahdesta tekemässä ihania asioita toisillenne. Sinä tunnet kultasi kehon läpikotaisin: Ole herkkänä ja kuuntele häntä ja hänen reaktioitaan, mikä häntä eniten kiihottaa.

Puhelinseksi ei myöskään ole pelkkää puhetta. Hengitys, voihkiminen ja huokaukset puhuvat omaa kieltään. Entä jos vieläkin nolottaa? Miranda Austin lohduttaa, että ujostelu kuuluu asiaan. Puhelinseksiin kuitenkin tottuu harjoittelemalla. Ja vaikka punastelisit, änkyttäisit ja kuiskaisitkin vain, kumppanisi taatusti kiihottuu siitäkin.

Voit kirjoittaa pienen tarinan rakkaastasi, ja lukea tarinan hänelle puhelimessa. Tarinalla ei tarvitse olla valmiiksi kirjoitettua loppua: Näin teet sen Maanantai Ekoilu on päivän sana, ja nyt makuuhuoneenkin tulee vihertää. Jos olet luonnonsuojelija henkeen ja vereen, on aika tuoda oma intohimo myös makuuhuoneeseen. Kirjailija Stefanie Iris Weiss on kirjoittanut teoksen ekologisesta seksistä, ja paljastanut tekniikoitaan myös Huffington Post -lehdessä. Tuoksu Kun hän painaa nenänsä kaulallesi, tuoksut vaniljalle — muttet hajuvedelle!

Kätevä ja tehokas ajankäytön kannalta kiireisinä arkiaamuina - niinä, joina tarvitsee vähän niitä hyvänolonhormoneja aamupuuron lisäksi saavuttaakseen sisäisen zeninsä. Samassa asennossa masturboiminen puolestaan vaikeutti huipun saavuttamista missään muussa kuin siinä tietyssä masturbointiasennossa. Samassa asennossa rutiininomainen masturboiminen on itseasiassa vähän kuin mikroaaltoateria - ruokana helppo ja nopea, mutta harmillisen mauton.

Aloitin Operaatio Orgasmin tähän A-Teamin tunnari , jonka tarkoituksena oli — ja on — orgasmiherkkyyden parantaminen yhdynnässä sekä klitoriskiihotuksen avulla, että ehkä myös ilman sitä.

Ensimmäisenä jätin pois seksilelut, hierovan suihkun ja pornon tahtiin surruuttelemisen, sitten siirryin eri asentoihin ja lopulta myös eri paikkoihin. Pudotin hierovan suihkupään vahingossa? Samaan aikaan innostuin geishakuulista, jotka vahvistavat lantionpohjan lihaksia ja kuulemma parantavat orgasmiherkkyyttä; aloitin isoilla ja suhteellisen keveillä silikonipalloilla, mutta nykyään kipsuttelen menemään halkaisijaltaan n. Näitä lihaksia harjoittelen tietysti myös vanhuuden päiviä varten, sillä haluan kyetä aivastamaan vielä kuusikymppisenäkin ilman, että pisu lirahtaa housuun.

Nykyään en käytä leluja läheskään joka kerta, ja punastuen tunnustan, että se tavallinen suihkukin on tarpeeksi — painetta pitää jopa vähentää. Kuulien myötä emätin orgasmien saaminen ei ole juurikaan helpottunut, mutta orgasmit ovat nykyään voimakkaampia. Klitoris on lelujen käytön vähentämisen myötä tuntoherkempi kuin ennen, ja orgasmit ovat niinikään herkemmässä. Asentojen variointi puolestaan takaa sen, että voin saavuttaa kliimaksini nykyään lähes missä tahansa asennossa.

Ehdotin samaa operaatiota myös Mr. Mossadille, joka oman empiirisen tutkimukseni tulosten perusteella innostui ainakin kokeilemaan. Runkkaavan laboratoriorottani testituloksista raportoitaneen myöhemmin; nyt on tarkoitus varioida ainakin yhdellä muuttujalla per kerta aina seuraavaan tapaamiseemme asti, plus että masturbaatiokertoja koetetaan vähentää huomattavasti.

Jotkut hifistelevät luomuruualla, minusta on tullut runkkupuristi. Pitääköhän tämä jo lisätä ansioluetteloon harrastuksena? Miten muuten siellä — onko samaa herkkyyden vähentymistä ollut havaittavissa? Kiinnostaisi kuulla niin nais- kuin miespuolistenkin lukijoiden omia kokemuksia. Vinkkejä otetaan myös innolla vastaan!

Oma käsi on ollut parempi tuottamaan orkkuja kuin yksikään lelu, näin on ollut aina. Mies tulee hyvänä kakkosena. Orgasmien suhteen olen ollut hyvin onnellisessa asemassa saan helposti kunhan tekijä kohdentaa koskettelun oikeisiin paikkoihin.

On kivempaa laittaa miehen ranne kipeäksi kuin oma. D Masturboin enää noin kerran kuukaudessa yksin omassa hiljaisuudessani useimmiten luen samaanaikaan jotain pornonovellia. Mies tekee sen useimmiten suihkussa.

Masturboinnissa ei ole mitään väärää, mutta kyllähän se menee pahasti addiktion puolelle, jos nelikymppinen mies vetää hanskaan pari kertaa päivässä. Ei sille tiukkakaan toosa vedä vertoja. Minusta olisi hyvin turhauttavaa ja tulisi aika äkkiä ikävä rynkytysfiilis, jos mies ei oman orkkuni jälkeen saisi aika sassiin. Luulisi sen kalun ympärillä supistelevan pimpsan tekevän melkoisen gutaa.

Mossad ei siis pahemmin katsele pornoa, joten siitä ei tarvinne vähentää. Ehkä kannattaisi miettiä sitä, että miten voisi suhtautua toisella tavalla niihin asioihin, jotka puskevat pintaan ennen maatamenoa ja estävät rentoutumisen. Tai jopa että miten ne asiat voisi ratkaista.

Jotenkin tuntuu kurjalta, jos masturboiminen on yhtä automaattinen toiminto kuin esim. Ei siitä silloin saane kovin suurta tyydytystä vaan se kuulostaa lähinnä pakkomielteeltä. Miten muuten voisi "lohduttaa" itseään, jos on kurja tai tyhjä fiilis? Jep, nuo ovat kuitenkin asioita, jotka hänen täytyy selvittää ihan itse. Minä en rupea terapeutiksi Mutta oma halu vähentää yhteisen nautinnon maksimoinnin vuoksi on mielestäni ihan kelpo ensimmäinen askel.

Mä ostin apteekista jotkut hiton amo-kuulan vai mikälie, pysyy se pienenkin sisällä, vaikka en tekis mitään Meillä oli leidien kanssa semmoiset seksilelujen "tupperwarekutsut", sieltä ostin Ei mitään hajua tosin mikä oli järjestävän firman nimi Itselläni oli Lelon kuulat joita ei meinannut enää ulos saada ne kerran sisään livautettuaan.

Kerran kokeilin ja synnytysharjoitukseksihan se meni kun ei ulos meinannut tulla ja sormilla ei vaan saanut otetta pyöreästä kuulasta Ajattelin jo kuulien imukuppisynnytystä lääkärin pedillä. Pikaisella googlettamisella - Kaalimadosta löytyy hakusanoilla "ben wa balls" aika lailla vastaavat Itselläni on ansioluettelossa harrastukset-osiossa lyhyesti ja ytimekkäästi 'Juurekset ja porno'.

Riski on toki tiedostettava mahdollisen selkärangan mädäntymisen suhteen, mikäli on ahkera runkkaaja. Hmm, haluaisin huomauttaa että kaksi kertaa päivässä masturbointi ei sinänsä ole mikään automaattinen ongelma. Tuskin moni sitä menisi tuomitsemaan: D Masturboinnin ympärillä on edelleen omituisia tabuja Ja masturbointi olisi hyväksyttävä ihan normaaliksi seksuaalisuuden ilmaisuksi! Ja sinänsä se "järvi ei kulu soutamalla" sanonta sopii tähänkin.

Jos mies on ympärileikattu, se tulemisen ongelma liittynee enemmän siihen: Mutta esimerkiksi tuo että Mossad ajattelee masturboidessa sinua voi kyllä auttaa tulemisessa, siis se että tulemisen saa yhdistettyä mielikuviin sinusta: Lisäksi jos jossain vaiheessa käydään testeissä ja kondomin voi jättää pois niin sekin vaikuttaa tuntoherkkyyteen aika ratkaisevalla tavalla. On ollut hyvinkin ilo tätä blogia lukea, mm. Mies joka hellii itseään pari kertaa päivässä on aivan vain elinvoimainen perusmies.

Vaikeus laueta liittyy etenkin eräiden yksilöiden kohdalla pornonkulutuksen ohella alkoholinkäyttöön. En osaa sanoa neurologisista mekanismeista tarkemmin, mutta kausaliteetti on todennettavissa. Ei sillä, tietty pidättyväisyys ja tuntemuksien sitä myötä tutkiskeleminen lie yleisesti ottaen hyväksi, mutta en toivoisi treeniohjelmia Puumintaan.

... marraskuu seksi jyväskylä finnbody porno nrj risteily suihku orgasmi pillu kipeä oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. Sumi porno seksitreffit nainen etsii miestä etsin naista tositarkoituksella shemale shemale intiimihieronta helsinki nainen miehen orgasmi meriton grand suora leveä avaa homoseksuaalit aasi porno elokuva ja homot seksityyli suora . äiti. huhtikuu Pillu kiinnostaa eturauhanen orgasmi yrittä profiilit, jos pyydetty sisällyttäen siihen suuntautuminen, avoimesti homoseksuaalisen suuntaan.

EROTTISIA TARINOITA SEX WORK NET HELSINKI HOMO

HELSINKI HOMOSEKSUAALISEEN THAI MASSAGE SEXI VIDEOT

Hoitomenetelmiä anorgasmiaan Naisen orgasmiongelmaa pystytään tutkimusten mukaan hoitamaan erittäin hyvinkin tuloksin. Joseph LoPiccolon mukaan 95 prosenttia aikaisemmin orgasmittomista naisista kykeni saavuttamaan orgasmin masturbointiharjoitusten jälkeen. Primaarisessa häiriössä on aluksi tärkeää selvittää, johtuuko ongelma seksuaalisuuteen liittyvien asioiden heikosta tietämyksestä, alhaisesta seksuaalisesta halukkuudesta, parisuhdeongelmista, lääkityksestä, aikaisemmin negatiivisena koetuista tilanteista, seksuaalisuuteen liittyvästä ujoudesta, yhteensopimattomuudesta kumppanin kanssa tai persoonallisuushäiriöistä.

Primaarisen orgasmihäiriön hoitoon kuuluvat muun muassa seuraavat tekijät: Nuorella naisella orgasmiongelmien syynä ovat usein parisuhteeseen liittyvä ongelmat, terveydelliset syyt tai elintapaan liittyvät ongelmat. Myös ehkäisyyn ja mahdolliseen raskauteen liittyvät ongelmat ovat hyvin varteenotettavia.

Redmanin mukaan iäkkäämmillä naisilla orgasmiongelmat aiheutuvat usein menopaussista, terveyteen liittyvistä ongelmista tai lääkityksestä. Myös masennus aiheuttaa usein ongelmia orgasmin saamisessa. Sekundaarisen orgasmihäiriön hoitoon kuuluvat muun muassa seuraavat tekijät: Naisen orgasmihäiriötä pyritään yleensä hoitamaan siten, että kumpikin osapuoli on paikalla terapiatilanteessa.

Terapia sisältää seksuaalikasvatusta ja siinä pyritään pääsemään eroon orgasmia haittaavista myyteistä. Hoidon tarkoituksena on se, että nainen oppii kiihottumaan lähelle orgasmin tilaa ennen kuin hän siirtyy yhdyntään. Hoidossa pyritään myös siihen, että nainen löytää emättimensä erogeenisen alueen, varsinkin sen uloimman kolmasosan eli orgasmivyöhykkeen.

Lisäksi naista neuvotaan maksimoimaan klitoriksen stimulaatio joko valitsemalla asento, jossa hän on miehen päällä, tai stimuloimalla klitorista suoraan käsin tai hieromasauvalla. Harjoitus tekee mestarin Erittäin tärkeitä ovat ohjatut itsetyydytysharjoitukset. Yleensä harjoitusten peruskaava on seuraava: Naiset käyvät läpi asioita, joita he inhoavat seksissä. Asioita, jotka saavat heidät turhautumaan tai tuntemaan olonsa epämukavaksi.

Toisaalta selvitetään, mikä heitä seksissä eniten viehättää, millaisia fantasioita heillä on ja mitkä heidän kehonsa osat ovat herkimmät naisen ollessa kiihottunut. He pyrkivät hyväksymään itsensä sellaisina kuin ovat. Kaikkien ei tarvitse olla malleja ollakseen viehättäviä. Tässä vaiheessa tutkitaan myös kehon reaktioita kosketukseen: Harjoittelua auttaa se, jos nainen keskittyy kunnolla kehonsa lähettämiin viesteihin.

Silmien sulkeminen on usein hyvä keino keskittää ajatukset pelkästään tuntoaistiin. Tässä kohtaa tutustutaan myös omiin sukupuolielimiin. Monella naisella ei ole mitään mielikuvaa siitä, miltä hänen omat sukupuolielimensä näyttävät.

Peili kädessä naiset tutkivat elimiään ja selvittävät miltä kosketus eri kohdissa tuntuu. Naisia opetetaan hyväilemään sukupuolielimiään eri tavoin.

He voivat käyttää sormen päässä liukuvoidetta ja hieroa sitten häpyhuulia ja klitorista. Heitä opetetaan huomaamaan tuntemuksissa eroja, kun sukupuolielimiä hivellään vuoroin höyhenellä, silkkikankaalla ja turkiksella tai niitä suihkutetaan virtaavalla vedellä. Naisia opetetaan ajattelemaan eroottisesti: Myös orgasmikynnyksen löytäminen on tärkeää.

Lisäksi käydään läpi erilaisia apuvälineitä, joiden avulla matka orgasmiin helpottuu. Esimerkiksi hieromasauvan käyttö on monelle naiselle vierasta, ja sen vuoksi naiset opettelevat sauvan käyttöä. Lopuksi pyritään saavuttamaan kadoksissa ollut orgasmi ja kuulostellaan omaa oloa orgasmin jälkeen. Aluksi kumppani hyväilee naisen kehoa ilman, että tarkoituksena olisi yhdyntä tai orgasmi.

Nainen antautuu pelkästään omiin tuntemuksiin ja pyrkii hyväksymään kiihottumisensa sekä luottamaan kumppaniinsa. Seuraavilla kerroilla kumppani pyrkii lisäämään naisen nautintoa mahdollisesti orgasmiin saakka joko manuaalisin tai oraalisin keinoin tai niiden yhdistelmillä.

Tässä vaiheessa naisen on hyvä kertoa kumppanille omia tuntemuksiaan ja myös se, mitä haluaa itselleen tehtävän. Harjoittelun päämääränä on lopulta se, että nainen kykenisi saamaan orgasmin kumppaninsa kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että orgasmi pitäisi saavuttaa yhdynnässä välittömästi muutamien harjoittelukertojen jälkeen. Orgasmin oppiminen — etenkin yhdynnässä — vaatii oman aikansa eikä sen suhteen kannata kiirehtiä.

Suorituspainotteinen rakastelu vain lisää henkisiä paineita ja haittaa orgasmin saavuttamista. Ja seksihän ei missään tapauksessa ole pelkkää yhdyntää. CAT-yhdyntäasento Seuraava yhdyntäasento saattaa olla avuksi yhdyntäorgasmin saavuttamiseksi. Edward Eichel nimittäin esitteli luvulla yhdyntätekniikan, jonka nimeksi hän antoi CAT rinnakkaistekniikka.

Eichelin tekniikan perusajatus on se, että penis ja klitoris saisivat yhdynnässä mahdollisimman hyvän kontaktin. Eichelin omassa testiryhmässä naisten orgasmiprosentti kasvoi CAT-tekniikan avulla Toisessa tutkimuksessa selvitettiin CAT-tekniikan ja yhdynnän aikana suoritetun itsetyydytystekniikan toimivuutta.

Tutkimuksen mukaan CAT-tekniikan avulla naisten orgasmikyky kasvoi 56 prosenttia, kun itsetyydytysmenetelmällä kasvu oli 27 prosenttia.. CAT-tekniikkaa suositellaan erityisesti seuraavissa tapauksissa: CAT-tekniikassa on kyse muunnellusta lähetyssaarnaaja-asennosta. Nainen asettuu selinmakuulle, kuten hän normaalistikin tekee kyseisessä asennossa. Tämän jälkeen mies asettuu naisen päälle siten, että miehen lantio on naisen lantiota korkeammalla.

Korkeampi asento saa aikaan sen, että peniksen varsi painaa häpykukkulaa. Toinen tärkeä seikka asennossa on se, että mies ei nojaa kyynärpäihinsä. Toisin kuin perinteisessä asennossa, mies kietoo käsivartensa naisen hartioiden taakse ja makaa siten painollaan naisen päällä. Miehen tulee suunnata painonsa kohti hartioitaan ja päätään eli olla hiukan alaviistossa asennossa. Nainen kietoo tämän jälkeen jalkansa miehen jalkojen päälle. Naisen lantion kulma ei kuitenkaan saa ylittää Liian suuri kulma tekee nimittäin lantion liikkeen mahdottomaksi.

Sting pitää mauttomasta seksistä Sunnuntai Laulaja-laulunkirjoittaja Sting osaa 30 vuodenkin jälkeen pitää petipuuhat jännittävinä Trudie-vaimonsa kanssa. Tähti kuitenkin paljastaa, että parin sänkyleikit ovat kaukana romanttisesta. Tantraseksinkin saloja hehkuttaneet Sting, 59, ja Trudie Styler, 57, tietävät edelleen, miten pitää hauskaa sängyssä. Melkein 30 vuotta yhdessä ollut pariskunta ei pelkää paljastaa muillekaan, mitkä asiat heitä viihdyttävät vuoteessa. Pidän siitä, että hän pukeutuu sitä varten.

Pidän siitä, että voin pukea hänet sitä varten. Haastattelussa kysyttiin Stingiltä, mikä on romanttisinta, mitä pari on toisilleen tehnyt. Me pidämme mauttomasta, Sting totesi.

Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö pari rakastaisi toisiaan. Kun heiltä kysyttiin haastattelussa heidän suurimmista nautinnoistaan, kumpikin vastasi toisensa. Tantra — hyväksymisen ja rakkauden tie Lauantai Tantrisessa kohtaamisessa ihminen muuttuu rakkaudeksi, eikä seksi ole suoritus.

Tantra on tuhansia vuosia vanha itämainen henkisen kasvun tie, jonka poikkeuksellinen elämänmyönteisyys on nostanut sen uudelleen kukoistukseen myös länsimaissa. Siinä missä monet muut perinteet kieltävät kehon ja seksuaalisuuden arvon, tantra käyttää seksuaalista energiaa astinlautana kohti korkeampaa tietoisuutta ja luonnollista elämää. Tantra ei ole uskonto eikä filosofia, vaan lähinnä perinne, menetelmä ja myöskin elämänasenne, jossa elämän monimuotoisuutta lähestytään tietoisuuden ja täydellisen hyväksymisen kautta.

Tantran ydinajatus on hyväksyä ihminen juuri sellaisena kuin hän on tällä hetkellä, täydellisenä epätäydellisyydessään. Olemme osa todellisuutta, joten meidän ei tarvitse taistella luontoamme vastaan ja pyrkiä kohti tavoitteita jotka sijaitsevat jossakin hamassa tulevaisuudessa, vaan voimme oikeastaan kehittyä ja tulla tietoisemmiksi vain jos hyväksymme itsemme juuri sellaisina kuin olemme nyt, tässä hetkessä.

Hyväksymällä ensin itsemme voimme myös hyväksyä toisen ihmisen omassa ainutlaatuisuudessaan, juuri sellaisena kuin hän on nyt. Seksistä voi tulla suoritus Tantra käyttää seksuaalisuutta kasvun tienä.

Jos seksiä ei pidetä yhtä luonnollisena asiana kuin muita kehon normaaleja tarpeita ja toimintoja, ihmisen mieli helposti pyörii jatkuvasti seksin ja halujen ympärillä. Seksuaalienergia on kuitenkin perusenergiaamme, energia, jonka kautta ja jonka kanssa olemme syntyneet. Jos taistelemme tätä perusolemustamme vastaan, jos pidämme sitä likaisena, pahana tai syntisenä, kiellämme oleellisen osan itseämme - ja samalla seksikeskeisyytemme usein hallitsee meitä.

Seksistä voi tulla helposti suoritus tai rutiini, ja partnerista voi jopa tulla pelkkä väline omaan mielihyvään. Tantran mukaan voidessamme lähestyä seksiä tietoisuuden, aitouden ja viattomuuden kautta, siitä voi tulla aivan uudenlainen, tietoisuutta kasvattava, herkkä, rakastava ja kunnioittava kohtaaminen kahden ihmisen välillä, jolloin ihmisen koko seksuaalisuus muuntuu uudeksi ymmärrykseksi, jonka syvä tunne ja sen kokeminen avaavat.

Tantrisessa kohtaamisessa ihminen muuttuu rakkaudeksi, sulautuu yhdeksi tekemisen kanssa. Ei ole suutelijaa tai suudeltavaa, on vain suudelma. Ei ole rakastajaa tai rakastettua, on vain rakkaus jossa kaksinaisuus muuttuu yhdeksi, kahden ihmisen energiasta tulee yksi energia.

Näin rakkaus voi muuttua syväksi meditaatioksi, syväksi yhteyden kokemiseksi maailmankaikkeuden kanssa. Ja pikkuhiljaa emme enää ajattele seksiä, siitä tulee yksinkertainen asia, totaalinen tapahtuma, joka on koko olemuksemme liikettä.

Opi nauttimaan kiihkeästä puhelinseksistä Perjantai Unohda ujostelu ja säväytä suhdetta pitämällä linjat kuumina. Erotiikkaa tihkuva ja kiemurtelevaan kliimaksiin johtava puhelinseksi tuntuu toimivan vain elokuvissa ja tv-sarjoissa. Tosielämässä puhelimessa huokailu ja tuhmien puhuminen saattaa ujostuttaa, mutta näillä nikseillä pääset ujoudesta yli ja alat nauttia.

Kumppanista on seksikästä kuulla, mitä teet itsellesi ja varsinkin jos hän inspiroi sinua puuhissasi. Kerro, mitä sinulla on ylläsi. Kuvaile yksityiskohtia, kerro miltä tuntuu riisua jokainen vaatekappale erikseen. Kuvaile jokainen sormiesi tekemä liike. Jos nyt sattuisit pitämään kulahtaneita verkkareita, voit hieman värittää ja maustaa mielikuvia: Kuvaile, mitä teet itsellesi samalla kun puhutte puhelimessa. Sinun ei tarvitse tehdä kaikkia juttuja oikeasti, mutta tietysti se lisää touhuun aitoutta ja nautintoa.

Jos puhelimen pitely kädessä tuntuu kömpelöltä, voit laittaa puhelimen kaiuttimelle. Maalaa kuumia mielikuvia teistä kahdesta tekemässä ihania asioita toisillenne. Kerran kokeilin ja synnytysharjoitukseksihan se meni kun ei ulos meinannut tulla ja sormilla ei vaan saanut otetta pyöreästä kuulasta Ajattelin jo kuulien imukuppisynnytystä lääkärin pedillä.

Pikaisella googlettamisella - Kaalimadosta löytyy hakusanoilla "ben wa balls" aika lailla vastaavat Itselläni on ansioluettelossa harrastukset-osiossa lyhyesti ja ytimekkäästi 'Juurekset ja porno'. Riski on toki tiedostettava mahdollisen selkärangan mädäntymisen suhteen, mikäli on ahkera runkkaaja.

Hmm, haluaisin huomauttaa että kaksi kertaa päivässä masturbointi ei sinänsä ole mikään automaattinen ongelma. Tuskin moni sitä menisi tuomitsemaan: D Masturboinnin ympärillä on edelleen omituisia tabuja Ja masturbointi olisi hyväksyttävä ihan normaaliksi seksuaalisuuden ilmaisuksi! Ja sinänsä se "järvi ei kulu soutamalla" sanonta sopii tähänkin.

Jos mies on ympärileikattu, se tulemisen ongelma liittynee enemmän siihen: Mutta esimerkiksi tuo että Mossad ajattelee masturboidessa sinua voi kyllä auttaa tulemisessa, siis se että tulemisen saa yhdistettyä mielikuviin sinusta: Lisäksi jos jossain vaiheessa käydään testeissä ja kondomin voi jättää pois niin sekin vaikuttaa tuntoherkkyyteen aika ratkaisevalla tavalla. On ollut hyvinkin ilo tätä blogia lukea, mm. Mies joka hellii itseään pari kertaa päivässä on aivan vain elinvoimainen perusmies.

Vaikeus laueta liittyy etenkin eräiden yksilöiden kohdalla pornonkulutuksen ohella alkoholinkäyttöön. En osaa sanoa neurologisista mekanismeista tarkemmin, mutta kausaliteetti on todennettavissa. Ei sillä, tietty pidättyväisyys ja tuntemuksien sitä myötä tutkiskeleminen lie yleisesti ottaen hyväksi, mutta en toivoisi treeniohjelmia Puumintaan. Itellä pari ympärileikattua eksää ja valitettavasti se plus kondomi on ihan tehokas puuduttaja. Itellä aikoinaan sama harmi. Masturbointi on mukava rentoutumiskeino, ja kaikkea kokeilleena olen todennut sen että sormityöskentely on parasta: Heh, masturbointi on ollut osa elämääni niin kauan kuin muistan.

Lapsena tunsin siitä joskus huonoa omaatuntoa, sillä tuntuihan se jotenkin oudolta ajatella Sellaisia Aikuisten Asioita ja tyydyttää itseään.

En tiennyt kuinka normaalia tai epänormaalia se oli. Muistaakseni vuotiaana koitin jopa rajoittaa puuhiani ja olin iloinen, jos olin ollut esim.

Ei masturbointi kuitenkaan mikään varsinainen riippuvuus tai ongelma ole koskaan ollut, lapsena sellainen nautinto vaan tuntui jotenkin likaiselta.

Aikuisena olen kyllä ollut todella iloinen siitä, että olen tutkiskellut itseäni jo varhain. Nautin intiimistä kanssakäymisestä todella paljon ja minun on melkoisen helppo saada orgasmi, koska pystyn ohjeistamaan kumppania niille napeille, joista kannatta painaa.

Minulla on myös ehkä vähän erikoinen anekdootti masturboinnin rentouttavasta vaikutuksesta: Kaikki muut olivat jo palauttaneet koepaperinsa, ja opettajakin oli lähtenyt valvomaan välituntia. Minulla oli tasan välitunnin verran aikaa palauttaa paperi, ja siinä jotain kinkkistä yhtälöä tuskaillessani rupesin ahdistuksissani käsihommiin. En muista, koinko matikkarunkkaukseni aikana minkäänlaista matemaattista ahaa-elämystä, mutta ainakin olin kokeen palauttamisen jälkeen Herranen aika, joko sitä pitää itsetyydytyksestäkin ottaa paineita.

Mitä sitten vaikka se olisi aina samanlaista, samassa asennossa, puoli yhdeksän uutisten jälkeen, parillisina päivinä. Mitä sitten vaikka riippuisi ylösalaisin kylppärin katosta hieromasauva toisessa ja anustappi toisessa kädessä.

Jokatapauksessa, syyllisyys ja rajoitukset eivät minun katsannossani kuulu niihin vesiin, joissa minä omina hetkinäni uin.

Toki jos on tyytymätön tyydytykseensä, niin voihan sitä tilannetta koittaa muuttaa, mutta ei sen mitään hifistelyä tarvitse kai olla. Ei kehonsa valmistelua parittelukumppania varten tai hänen tarpeisiinsa itsensä sovittamista. Ei taidetta, vaan tovi tai pidempi, oman itsensä kanssa, ympäröivän maailman arvostelusta ja vaatimuksista vapaana. Käytän masturboinnissa vibraa, aika voimakkaallakin välillä, enkä oo huomannut negatiivisia vaikutuksia tuntoherkkyydessä.

Miehen hellä kieli tuntuu edelleen parhaalta ;D Mut en toki käytä vibraa joka päivä. Vaikutuksensa varmasti silläkin, et harrastan Vaginal Weight Liftingiä tavoitteellisesti ja lantionpohjanlihakset siis todella hyvässä kunnossa. Tavoitteellisen treenin myötä aloin saada orkkuja huomattavasti helpommin ja monipuolisemmin ja ne voimistuivat ja pitenivät: Suosittelen ; On vaivan väärti. En kutsuisi paria kertaa päivässä vielä ongelmaksi. Paitsi jos se haittaa muita arkisia askareita: D Kyllä masturboida kannattaa, ja reilusti ettei elämä käy tylsäksi ;.

Masturbointi itsessäänhän on todella terveellistä - ei tietysti, jos se on pakkomielle ja sitä on pakko tehdä joka ikinen päivä. Mielenkiintoinen kommentti tuo "katsoo vähemmän pornoa".

Monella miehellä on taipumusta valehdella pornotottumuksistaan ; Toivottavasti herrasi on kuitenkin tuossa ollut rehellinen. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Oma käsi on ollut parempi tuottamaan orkkuja kuin yksikään lelu, näin on ollut aina.

Joo, käsittääkseni aika yleistä, että miehet masturboivat useimmiten suihkussa. Minäkään en tietenkään masturboisi yhtä usein, mikäli seksiä olisi tarjolla päivittäin Mossadilla on vielä aika paljon matkaa nelikymppisiin..

Lempeämpää, herkempää ja monivihahteisempaa. D Niin, ja olen muuten nainen. You must have Javascript enabled to use this form. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen.